Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 24 Ağustos 2016 - 09:53 Yorum: 0

Kutlu: "Fenerbahçe’den puan alacak gücümüz var"

Deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Kayserispor da Teknik Direktör Hakan Kutlu, "Fenerbahçe karşısında puan...

Kutlu: 'Fenerbahçe’den puan alacak gücümüz var'

Deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Kayserispor da Teknik Direktör Hakan Kutlu, "Fenerbahçe karşısında puan alacak hatta galip gelecek gücümüz var" dedi.

Kayserispor, deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarını Kadir Has Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenman öncesinde açıklama yapan Teknik Direktör Hakan Kutlu, "Kendi sahamızda Akhisar Belediyespor ile lig başlangıcını yaptık. Biliyorsunuz istemediğimiz bir sonuçla ayrıldık. Çünkü kendi sahamızda lige iyi bir başlangıç yapmak istiyorduk" dedi.

"Şanssız bir başlangıç oldu"

Kutlu, "Aslında rakibimizden daha iyi oynamamıza, daha çok gol pozisyonuna girmemize rağmen şanssız bir başlangıç oldu bizim için. Ama biz kendimize, takımımıza, şehrimize güveniyoruz ve inşallah bu sezonu iyi bir şekilde noktalandıracağız. Nasıl başlanıldığı değil nasıl bitirildiği çok önemli" diye konuştu.

"İyi hazırlanıyoruz"

Kayserispor olarak ilk haftalara fikstür dezavantajı ile başlayacaklarına dikkat çeken Hakan Kutlu, "Ligde ilk 6-7 haftalık bir sıkıntılı fikstürümüz var ama takımımıza güveniyoruz. Gideceğiz en iyi şekilde takımımızı şehrimizi temsil edeceğiz" ifadesinde bulundu.

Fenerbahçe karşısında istedikleri oyunu sahaya yansıtmaya çalışacaklarını ifade eden Hakan Kutlu, " İstediklerimizi sahaya yansıtabilirsek, puan alacak hatta galibiyet alacak gücümüz var. İyi hazırlanıyoruz. İnşallah en iyi şekilde maça hazır oluruz" dedi.

"

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Beykan Şimşek'in transfer edileceği yönündeki haberler ve transfer konusunda ise şunları söyledi:

"Şuan için Beykan Şimşek ismi hiç gündemimize gelmedi ama transfer konusunda çalışmalarımız var. Başkanımızın da çalışmaları var. Bizim de başkanımızla paylaştığımız oyuncular var. Sürekli söylüyoruz transfer kolay bir iş değil. Tabi kendi takımımızı zora sokmadan da belli bütçeler içerisinde transfer yapmak istiyoruz. Hep söylüyoruz yani 3-4 tane transfer yapmamız gerekiyor. Bunu başkanımız da biliyor, biz de biliyoruz. İnşallah en kısa sürede bunları sonuçlandıracağız."

Kadir Has Tesisleri'nde düz koşu ile başlayan antrenman, kondisyon hareketlerinin ardından şut çalışması ile son buldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber