Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 09 Mart 2015 - 11:53 Yorum: 0

"Kutlu", play-off için "umutlu"

Ligde 29 puanla 11'inci sırada bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, ilk 6'yı hedefliyor

'Kutlu', play-off için 'umutlu'

GAZİANTEP (AA) - KEREM KOCALAR - PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Hakan Kutlu, son haftalarda elde ettiklerin galibiyetlerin ardından play-off için yeniden hesap yapmaya başladıklarını söyledi. 

AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, sezona büyük hedeflerle başlayan mavi-beyazlı ekip, istediği sonuçları alamayınca ligin ilk yarısında teknik direktör değişikliğine gitti. Nurullah Sağlam'ın yerine Hakan Kutlu'yu getiren Gaziantep temsilcisi, bu süreçte de inişli-çıkışlı bir performans ortaya koydu. 

İkinci yarı Albimo Alanyaspor, Boluspor, Kayserispor ve Adanaspor'a yenilen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, son haftalarda aldığı puanlarla seyircisini sevindirdi. Daha sonra Antalyaspor ve Elazığspor'u birer golle geçen mavi-beyazlılar, son olarak da Karşıyaka'yı 2-0 mağlup etti. Ligde 29 puanla 11'inci sırada bulunan Gaziantep ekibi,  fikstür avantajını değerlendirip ilk 6'ya girmeyi hedefliyor. 

Kutlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, devre arasında kadroda ciddi değişiklikler yaptıklarını söyledi. 

Ligin ikinci yarısına tutuk başladıklarını vurgulayan Kutlu, "Ancak son 3 haftada bu durumu üzerimizden atmaya başladık ve kendimize yakışır bir oyun sergilediğimizi düşünüyorum" dedi.

Zorlu rakipler karşısında iyi mücadele ortaya koyduklarını anlatan Kutlu, takımının gelecek haftalarda daha iyi duruma geleceğine inandığını dile getirdi.

Sezon sonunda ilk 6'ya giren ekiplerden biri olmak istediklerini anlatan Kutlu, şöyle konuştu:

"Son haftalarda elde ettiğimiz galibiyetlerin ardından play-off için yeniden hesap yapmaya başladık. Önemli maçları kazandık ama bu hafta zorlu bir deplasman bizi bekliyor. Şanlıurfa'da karşısında da etkili oyunu sürdürürsek ayaklarımız yere daha sağlam basacak. Çünkü devam eden haftalarda fikstür bizim için daha iyi hale gelecek."

- Goller "Umut"tan

Bu arada devre arasında Orduspor'dan transfer edilen Umut Sönmez, son 3 maçta attığı 4 golle takımının en etkili ismi oldu. 

Sönmez, gerçek kimliklerini yeni yeni ortaya koymaya başladıklarını söyledi.

Gol attıkça mutlu olduğunu dile getiren Sönmez, "Şu an ilk 6'yı hedefliyoruz. Bunun için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Son maç oynana kadar iddiamızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber