Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Ağustos 2016 - 10:28 Yorum: 0

Kutluca: ‘’Türk Milletinin birlik ve beraberliğini hiç kimse bozamayacaktır’’

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, Artvin'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan...

Kutluca: ‘’Türk Milletinin birlik ve beraberliğini hiç kimse bozamayacaktır’’

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, Artvin'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırıyı kınadı.

Başkan Kutluca yaptığı yazılı açıklamada, "Kılıçdaroğlu'na yapılan bu saldırı, demokrasimize ve Türk Milletine yapılan bir saldırıdır. Nefretle ve lanetle kınıyorum. Alçakca yapılan bu saldırıda şehit olan kardeşimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum" dedi. Türk Milleti'nin birlik ve beraberliğini hiç kimsenin bozamayacağının altını çizen Kutluca, saldırı sonrasında programını değiştirmeyerek partilileri ile buluşan ve "Ne terör bizi yıldırır, ne de başkaları, vazgeçmeyeceğiz" diyen Kılıçdaroğlu'nu da kutladı. Kutluca, Kılıçdaroğlu'na ve Türk Milletine "Geçmiş olsun" dileklerinde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber