Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 26 Ağustos 2016 - 13:08 Yorum: 0

KUTSO’da meslek komitesi toplantısı

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) 14 meslek komitesi asil ve yedek üyeleri, Ağustos ayı toplantısını gerçekleştirdi.

KUTSO’da meslek komitesi toplantısı

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) 14 meslek komitesi asil ve yedek üyeleri, Ağustos ayı toplantısını gerçekleştirdi.

KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç, Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, 14 meslek komitesinin başkan ve üyeleri katıldı. Kahvaltının ardından, her bir meslek komitesi, KUTSO hizmet binasında kendilerine özel olarak tahsis edilmiş olan çalışma odalarında, aylık olağan toplantılarını yaptı.

Kahvaltı sonunda söz alan, KUTSO Meclis Başkan Yardımcısı Hasan Öncel, meslek komite yeni üyeleri hakkında haziruna bilgi verdikten sonra, yeni komite üyelerine görevlerinde başarılar diledi.

Ülkemizdeki güncel siyasi ve ekonomik gelişmeleri değerlendirerek, iş dünyasına tavsiyelerde bulunan KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, "Bu dönemi en az zararla kapatabilmemiz için üstümüze düşen görevleri hatırlamaya çalışalım. Unutmayalım ki, ekonominin yavaşlamasının hem şirketlerimiz hem de ülkemiz için önemli bir risk olduğundan, toplumun bütün katmanlarının bu riskten etkileneceğinden şüphe yoktur. Bu nedenle, ticari hayatımızın normal akışında yavaşlama, duraklama, vb. gibi olumsuz etkiler yaratabilecek kararlarımızı dikkatle değerlendirmeli, hesabımızı doğru yaparak, kaldırabileceğimiz riskleri almak sureti ile olabildiğince normal ticari hayatımıza devam etmeliyiz. Yatırım ve harcama planlarımızı ertelememeliyiz. İçinde bulunduğumuz şartlara rağmen, Kütahya iş dünyasının üstüne düşen görev hem şirketlerimizi hem de ilimizi geliştirmek, böylece ülke ekonomisine katkıda bulunmak olduğuna göre, Kütahya ekonomisine bir başka pencereden bakıp değerleme yaparsak; Çevre Şehircilik Bakanlığı ve Kütahya Belediyesi ortak çalışması ürünü olan "Kütahya Şehir Kimliği Çalıştayı, 2014" çok faydalı bir kaynak olduğunu göreceğiz. Çalıştay, Kütahya'yı çok iyi bilen, değişik meslek ve sosyal statüden 160 civarındaki katılımcı ile tamamlanmış, sonuç kitabı yayınlanmış. Çalıştay sonuç kitabından alıntı yaptığımız GZFT sonuçlarını yorumlamaya çalışırsak, faydalanabileceğimiz bilgilere ulaşabileceğimizi düşünüyorum" DEDİ. (EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber