Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Ekim 2016 - 11:28 Yorum: 0

Kütüphane Tanıtım Günleri başladı

Kilis 7 Aralık Üniversitesinde 2016-2017 Eğitim-Öğretim döneminde eğitimine başlayan öğrencilerin, Üniversite Kütüphanesini tanımaları amacıyla "Kütüphane...

Kütüphane Tanıtım Günleri başladı

Kilis 7 Aralık Üniversitesinde 2016-2017 Eğitim-Öğretim döneminde eğitimine başlayan öğrencilerin, Üniversite Kütüphanesini tanımaları amacıyla "Kütüphane Tanıtım Günleri" düzenlendi.

"Kütüphanemizi Tanımak İster Misiniz" başlığıyla, fakülte ve yüksekokullarda düzenlenen kütüphane kullanıcı eğitimi, Üniversite Kütüphanesi Sayısal Kütüphane Hizmetleri Biriminden Kütüphaneci Neslihan Mert tarafından verildi.

Eğitimde, Üniversite Kütüphanesindeki kitap ödünç ve iade verme sistemi, basılı ve elektronik yayınlar kataloğu, e-kitap ve akademik yayın veri tabanları, görsel işitsel materyaller, nadir eserler, internet erişim odası, görme ve işitme engellilere yönelik oluşturulan kolaylaştırıcı hizmetler konusunda öğrencilere bilgiler verildi.

Kırk iki bin basılı yayın ile yedi yüz görsel-işitsel materyalin bulunduğu 7 Aralık Üniversitesi Kütüphanesinden yararlanan günlük öğrenci sayısı yedi yüzü buluyor. Sabah 08.00 ile akşam 20.00 saatleri arasında hizmet veren kütüphaneden öğrenciler dışında siviller de tanıtım kartı çıkararak yararlanabiliyor.

Kütüphane Tanıtım Günleri başladı

Kütüphane Tanıtım Günleri başladı

Kütüphane Tanıtım Günleri başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber