Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Mart 2015 - 16:53 Yorum: 0

Kütüphaneler Haftası

VAN (AA) - Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, Kütüphaneler Haftası münasebetiyle mesaj yayımladı.Özgökçe, mesajında, kitap okuma ve okutmanın insan hayatını her yönden zenginleştirdiğini ve...

Kütüphaneler Haftası

VAN (AA) - Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, Kütüphaneler Haftası münasebetiyle mesaj yayımladı.

Özgökçe, mesajında, kitap okuma ve okutmanın insan hayatını her yönden zenginleştirdiğini ve farklı bakış açısı sağladığını bildirdi.

AB yolunda olan Türkiye'nin kütüphane kullanımı açısından oldukça düşük seviyelerde bulunduğuna mesajında yer veren Özgökçe, şunları belirtti:

"Maalesef kütüphanelere ziyaret konulu bir ankette 'son bir yıldır hiç kütüphaneye gitmedim' diyenlerin sayısının yüzde 50 olduğu bir toplumda, kütüphanelerimizi yeterince tanıtamadığımız kanaatindeyiz. Yerel yöneticiler olarak eğitim ve eğitimcilere vereceğimiz desteklerin yanı sıra halkın ve özellikle gençler ile çocuklarımızın okumaya olan ilgisini artırmak için düzenli okuma günleri düzenliyoruz. Okuma günleri, okumayla ilgili okullarımızda gerçekleştirilen tüm etkinliklere kitap desteğimiz devam edecek."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber