Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Mart 2015 - 13:38 Yorum: 0

Kütüphaneler Haftası

HATAY (AA) - Hatay Valisi Ercan Topaca, Kütüphaneler Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.Topaca, mesajında, bilgi çağının yaşandığı dönemde, gelişmiş toplumların başarılarının...

Kütüphaneler Haftası

HATAY (AA) - Hatay Valisi Ercan Topaca, Kütüphaneler Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Topaca, mesajında, bilgi çağının yaşandığı dönemde, gelişmiş toplumların başarılarının temelinde iyi yetiştirilmiş insan gücü olduğunu vurguladı.

Yetişmiş insan kaynaklarının çeşitlendirilmesinde kitap okumanın önem taşıdığına dikkati çeken Topaca, şu ifadelere yer verdi:

"Ülkelerin kalkınmasının sürdürülebilirliği ve modern anlamda gelişimini tamamlayabilmesi, ancak kitap okuma gücüyle aktif hale getirilir. Okumak, insanın bilgi birikimini artırarak gelişmesine, değişmesine ve derinleşmesine katkıda bulunur. Bu anlamda ihtiyacımız olan kitaplara ulaşmanın en kolay yolu kütüphanelerle buluşmaktır. Kütüphaneler, bilim, kültür, sanat, edebiyat ve tarih gibi alanlarda her milletin hafızasını oluşturduğu gibi, bizim de kültür ve medeniyet birikimimizin en önemli kaynağı, ufkumuzu genişletecek, dünyamızı ve olayları anlamamızı sağlayacak en kıymetli hazinelerdir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber