Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 31 Mart 2015 - 13:53 Yorum: 0

Kütüphaneler Haftası

AMASYA (AA) - Taşova'da Kütüphaneler Haftası kutlandı.Müftülük konferans salonunda düzenlenen program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.Programa...

Kütüphaneler Haftası

AMASYA (AA) - Taşova'da Kütüphaneler Haftası kutlandı.

Müftülük konferans salonunda düzenlenen program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Programa Kaymakam Emin Kaymak, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Alper Soner Serin, Belediye Başkanı Bayram Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer, Müftü Harun Yılmaz, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kütüphane Şefi Mine Sayan, "Eğitimin önemli bir parçasını oluşturan halk kütüphaneleri bilgi için bir geçiş kapısı, eğitim için yaşayan bir güçtür. Tarihe ışıktır. Tarihimizi tanımanın yoludur okumak ve okutmak. Sarıkamış Destanı'nı, Çanakkale ruhunu, Kurtuluş Mücadelesini yaşatmaktır. Okumak ve anlamak. Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un 'Bastığın yerleri toprak diye reçme tanı' dizelerindeki vurgudur okumak. Okumazsak nasıl tanıyacağız bu vatanı, bu toprakları" diye konuştu.

Program şiirlerin okunması ,tiyatro gösterisi ve en çok kitap okuyanlara ödüllerin verilmesi ile sona erdi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber