Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 01 Nisan 2015 - 18:58 Yorum: 0

Kütüphaneler Haftası

BATMAN (AA) - Batman Üniversitesi Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanlığı tarafından Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk Parkı'nda kitap okuma etkinliği düzenlendi. Daire...

Kütüphaneler Haftası

BATMAN (AA) - Batman Üniversitesi Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanlığı tarafından Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk Parkı'nda kitap okuma etkinliği düzenlendi. 

Daire Başkanı Muzaffer Bimay tarafından dağıtılan kitaplar öğrenci ve sivil vatandaşlar tarafından ilgiyle okundu.

 Kitap okuma bilincini oluşturmak için "Batman Okuyor" etkinliği düzenlediklerini belirten Bimay "Üniversitemiz kütüphanesi bölgede en büyük olma özelliğinin yanı sıra 52 bin 500 kaynakla da dikkat çekiyor. Amacımız Batman'da kitap okumaya yönelik bir lokomotif sunmaktır. O yüzden de bugün Atatürk Parkı'nda kitap dağıtarak okumayı teşvik ettik. Etkinlik kapsamında bin 500 kitap dağıtıldı" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber