Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Eylül 2016 - 11:28 Yorum: 0

Kuyucak Belediyesi, şehit Astsubay Uçuş’un ismini yaşatacak

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Hakkari'de şehit düşen Kuyucaklı Astsubay Bahri Uçuş'un ismini belediyenin tamamlanmak üzere olan bir projesinde...

Kuyucak Belediyesi, şehit Astsubay Uçuş’un ismini yaşatacak

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Hakkari'de şehit düşen Kuyucaklı Astsubay Bahri Uçuş'un ismini belediyenin tamamlanmak üzere olan bir projesinde yaşatacaklarını belirtti.

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, yaptığı açıklamada; "3 Eylül Cumartesi Günü Hakkari Çukurca Kale Tepe Mevkiinde PKK'lı teröristler ile girdikleri çatışma sonucu Allah katında en yüksek mertebeye ulaşan Şehidimiz P.Asb.Kd.Çvş Bahri Uçuş'u 5 Eylül Kuyucak'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 94. Yıldönümünde ebediyete uğurladık. Bizler Kuyucak Belediyesi olarak Kutlama Programı hazırlıkları yaparken Şehidimizin haberini alınca bütün Kutlama Programlarını iptal ettik ve Kutlama programları yerine Cenaze Töreni hazırlıklarına başladık. Kuyucak'ımız için en anlamlı günlerden biri olan 5 Eylül Kuyucak'ın düşman işgalinden Kurtuluş gününde Kuyucak'ımıza yakışır bir şekilde Şehidimizi toprağa verdik. Şehidimizi bağrımıza basıp, Kuyucak'ta yaptığımız (Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri, Kargılı Dere, Gençlik Merkezi) eserlerden birisine Şehidimizin ismini vererek P.Asb.Kd.Çvş. Bahri Uçuş İsmini sonsuza kadar yaşatacağız. Ayrıca Aydın Şehidimize sahip çıktı. Şehidimizi binlerce kişiyle ebediyete uğurladık. Şehidimizi son yolculuğuna uğurlamak için Kuyucak'ımızda yapılan cenaze törenine katılan tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber