Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Ağustos 2022 - 18:24 Yorum: 0

Kuyucak Belediyesi’nden 2 bin 500 kişilik aşure hayrı

Kuyucak Belediyesi, "Aşure Günü" etkinliği çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara aşure dağıttı.

Kuyucak Belediyesi’nden 2 bin 500 kişilik aşure hayrı

Kuyucak Belediyesi, "Aşure Günü" etkinliği çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara aşure dağıttı.

Kuyucak Belediyesi'nin Muharrem Ayı'nın 10. günü olan Aşure Günü dolayısıyla düzenlemiş olduğu etkinlikte Cumhuriyet Meydanı'nda 2 bin 500 kişilik aşure pişirildi. Kuyucak Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk ve daire amirlerinin katılım sağladığı, birlik ve beraberlik duygularının ön planda olduğu etkinliğe vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "Dayanışma ve bereketin, birlik beraberliğin simgesi olan Aşure Günü'nde belediyemizce aşure pişirerek vatandaşlarımızla bir araya geldik. Allah hayrımızı, ibadetlerimizi ve dualarımızı kabul etsin inşallah. Aşure Günü'müz mübarek olsun" dedi.

Aşurenin bir kısmı Cumhuriyet Meydanı'nda ikram edilirken bir kısmı da mahallelerdeki vatandaşlara dağıtıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber