Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 07 Ekim 2016 - 16:28 Yorum: 0

Kuyumcu hırsızları suçüstü yakalandı

Antalya'da kuyumcu dükkanlarına girerek, iş yeri sahiplerini oyalamak sureti ile masa üzerinde bulunan takıları çalan şahıslara yönelik yapılan operasyonda...

Kuyumcu hırsızları suçüstü yakalandı

Antalya'da kuyumcu dükkanlarına girerek, iş yeri sahiplerini oyalamak sureti ile masa üzerinde bulunan takıları çalan şahıslara yönelik yapılan operasyonda 2 kadın, suç üstü yakalandı. Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Muratpaşa ilçesinde bulunan kuyumcu dükkânlarına girerek, altın alma bahanesi ile iş yeri sahiplerini oyalayan ve daha sonra masanın üzerinde bulunan takıları çalarak izini kaybettiren şahıslara yönelik çalışma başlattı. Zanlıları bulmak için iş yeri ve çevresinde bulunan güvenlik kamera görüntülerini izleyen ekipler, hırsızlık olayına karıştığı belirlenen G.D. ve N.Ö. isimli iki kadını, Kazım Özalp Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcudan hırsızlık yapmaya çalıştıkları esnada kıskıvrak yakalandı. Yakalanan G.D. isimli kadının üzerinden 1 adet sahte nüfus cüzdanı ele geçirildi. Diğer taraftan şüphelilerin daha önceden kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı olduğu kaydedildi.

Diğer taraftan Muratpaşa ve Kepez ilçelerinde meydana gelen 8 ayrı evden ve 1 iş yerinden hırsızlık olayı ile ilgili yapılan çalışmalar sonucunda E.K. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Zanlılar sorgularının ardından bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber