Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 24 Ekim 2014 - 20:03 Yorum: 0

Kuyumcuda soygun girişimi güvenlik kamerasında

Bursa’da, kar maskeli kişilerin kuyumcuda soygun girişimi ve iş yeri sahibinin zanlılara tabancayla ateş etme anı güvenlik kameralarınca kaydedildi

Kuyumcuda soygun girişimi güvenlik kamerasında

BURSA (AA) – Bursa'da, kar maskeli kişilerin kuyumcuda soygun girişimi, iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Yıldırım ilçesi Şirinevler Mahallesi Pazar Caddesi'nde Yunus ve Özgür Işık'a ait kuyumcu dükkanının, cuma namazı nedeniyle kapalı olan kepengini kilidi keserek kaldıran yüzleri maskeli üç kişi, balyozla iş yerinin camını kırdı.

Bu sırada iş yerinin arka bölümündeki odada bulunan Özgür Işık, gürültü üzerine dükkana girerek, kaçmaya çalışan zanlıların arkasından tabancayla 4 el ateş etti. Zanlılar, beyaz bir araca binerek kaçtı. 

Olay anı, yaşanan panik ve polis ekiplerinin soygun sonrası kuyumcuya gelerek yaptığı inceleme iş yerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Şüphelileri yakalaması için çalışmalar sürdürülüyor.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber