Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 11 Ekim 2016 - 13:18 Yorum: 0

Kuyuya düşen keçiye kurtarma operasyonu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, kuyuya düşen keçiyi itfaiye kurtardı.

Kuyuya düşen keçiye kurtarma operasyonu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, kuyuya düşen keçiyi itfaiye kurtardı.

Bandırma'ya 5 kilometre uzaklıktaki Kızıklı kırsal mahallesinde Mehmet Ayan'a ait keçi kuyuya düşünce itfaiyeye haber verildi. Gece saatlerinde olay yerine giden itfaiye ekibi, yaklaşık 40 dakikalık uğraş sonunda keçiyi 8 metrelik kuyudan kurtardı.

İtfaiyecilere teşekkür eden Mehmet Ayan, "Kuyunun kapağı sallanıyordu. Kuyunun çevresinde otlayan keçilerden birinin kuyuya düştüğünü, keçinin sesini duyunca anladım. Çıkarmak için uğraştık. Ancak başarılı olamadık. İtfaiyeci ağabeyler gelip kurtardı. Sevinçliyim. Hepsine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Operasyonun başarılı bir şekilde tamamlandığını anlatan İtfaiye Çavuşu Hakkı Turhan ise "Başarılı bir müdahale ile keçiyi kurtardık. Keçiyi hasarsız bir şekilde kurtardık. Ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber