Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Ağustos 2016 - 16:43 Yorum: 0

Kuzey Alanya pazar yerine kavuştu

Alanya Belediyesi, Kuzey Alanya mahalle muhtarlarının talebi üzerine Küçük Hasbahçe Mahallesi'nde bulunan Sak Irmağı kenarında pazar yeri kurarak, Kuzey...

Kuzey Alanya pazar yerine kavuştu

Alanya Belediyesi, Kuzey Alanya mahalle muhtarlarının talebi üzerine Küçük Hasbahçe Mahallesi'nde bulunan Sak Irmağı kenarında pazar yeri kurarak, Kuzey Alanya halkını pazar yerine kavuşturdu.

Alanya Belediyesi, Kuzey Alanya bölgesinde pazar yeri kurarak bölge halkının talebini yerine getirdi. Kuzey Alanya'da bulunan Sugözü, Küçük Hasbahçe, Tepe, Dinek ve Bektaş Mahalle muhtarlarının talepleri üzerine harekete geçen Alanya Belediyesi, Küçük Hasbahçe Mahallesi'nde bulunan Sak Irmağı Parkı'nın yanına pazar yeri kurdu.

"Pazar yerimizi açarak bu ihtiyacı giderdik"

Mahalle muhtarlarıyla beraber pazar yerinde incelemelerde bulunan Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, "Kuzey Alanya'nın bir pazara ihtiyacı vardı. Sak Irmağı Parkı'nın yanına pazar yerimizi açarak bu ihtiyacı giderdik. Bu pazarımız Sugözü, Küçük Hasbahçe, Dinek, Bektaş ve Tepe Mahalleleri'ne hizmet edecek. Önümüzdeki günlerde pazarımızın daha da canlanacağına inanıyorum. Bütün vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

"Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e teşekkür ediyorum"

Küçük Hasbahçe Mahalle Muhtarı Ali Yalçın, pazar yerine kavuştukları için çok mutlu olduklarını belirterek şunları söyledi: "Mahallemiz daha önce köyden farksızdı. Zamanla halk otobüsleri düzenli olarak çalışmaya başladı. Daha sonra çok güzel bir park yapıldı. Pazar yerimiz noksandı. O da Adem Başkanımızın büyük desteğiyle artık oldu. Bizlere verdiği bütün hizmet ve destekleri için Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e teşekkür ediyorum."

Her Çarşamba vatandaşlara hizmet verecek

Sugözü Mahalle Muhtarı Hasan Uysal ise, "Bugün itibari ile pazarımız kuruldu. İlk gün olması nedeniyle katılım az olsa da zamanla cadde tamamen pazar yerine dönüşecektir. Esnafımıza da bundan sonraki süreçte hayırlı pazarlar diliyorum" dedi. Irmağı Parkı yanında kurulan pazar yerinin, bundan sonraki süreçte her Çarşamba vatandaşlara hizmet vereceği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber