Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 30 Ekim 2014 - 10:03 Yorum: 0

Kuzey Marmara Otoyolu için ihale ilanına çıkıldı

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi bağlantı yolları dahil Kurtköy-Akyazı kesimi ile Kınalı-Odayeri kesiminin yapım, işletim ve devrine ilişkin ihaleler, 6 Mart 2015'te yapılacak.

Kuzey Marmara Otoyolu için ihale ilanına çıkıldı

Kuzey Marmara (3. Boğaz Köprüsü dahil) Otoyolu Projesi bağlantı metodları dahil Kurtköy-Akyazı kesimi ile Kınalı-Odayeri kesiminin yapım, işletim ve devrine ilişkin ihaleler, 6 Mart 2015'te yapılacak.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğünün (KGM), Kuzey Marmara (3. Boğaz Köprüsü dahil) Otoyolu Projesinin bağlantı metodları dahil Kurtköy-Akyazı kesimi (Asya kesimi) ile Kınalı-Odayeri kesiminin (Avrupa kesimi) yapım, işletim ve devrine ilişkin ihale ilanları, Resmi Gazete'de yayımlandı. 

İlanlara göre, ihaleler, 6 Mart 2015 saat 10.30’da KGM'nin Küçük Toplantı Salonunda, kapalı Öneri alma usulüne oranla yapılacak.

İstekliler, ihale dosyalarını 4 Kasım 2014'ten itibaren KGM İşletmeler Dairesi Başkanlığında ücretsiz görebilecek ve KDV dahil 50 bin lira bedel karşılığında satın alabilecek. İstekliler, dosya bedeli KGM Muhasebe, Kesin Hesap ve Raporlama Şubesi Müdürlüğüne yatırmalarının ardından, aldıkları makbuz karşılığında KGM İşletmeler Dairesi Başkanlığına başvuru ederek ihale dosyasını alabilecek.

Geçici teminat tutarı 25'er milyon lira bulunan ihaleler için teklifler, en erken 7 gün öncesinden başlamak üzere ihale tarihinde saat 10.00'a kadar Görevlendirme Komisyonu Başkanlığına elden yada posta ile teslim edilecek. Belirtilen gün ve saatten sonra verilen teklifler ile postada meydana ati gecikmeler kabul edilmeyecek. 

ETİKETLER: Kuzey , Marmara , Otoyolu , Proje , ihale
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber