Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 13 Temmuz 2016 - 17:33 Yorum: 0

Kuzey Vargın yoğun bakımda değilmiş

Kurtlar Vadisi'nin Aksaçlı'sı ve Türk sinemasının usta oyuncusu Kuzey Vargın'ın yoğun bakıma kaldırıldığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı...

Kuzey Vargın yoğun bakımda değilmiş

Kurtlar Vadisi'nin Aksaçlı'sı ve Türk sinemasının usta oyuncusu Kuzey Vargın'ın yoğun bakıma kaldırıldığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Vargın'ın ağırlaşarak yoğun bakımına kaldırıldığı belirtilen hastanelerin yetkilileri haberi doğrulamadı. Ağustos 2014'te yüksek tansiyon, 2015'te ise Parkinson rahatsızlığı sebebiyle ilçedeki özel bir hastanede tedavi gören Vargın'ın Marmaris İçmeler Mahallesi'ndeki evinde istirahat ettiği, sağlık durumunda ise ciddi bir problem olmadığı belirtildi.

Usta oyuncunun durumunun ağır olduğu ve yoğun bakımda olduğu yönündeki haberlere kaynak olarak sanatçı Onur Akay'ın Twitter adresinden yaptığı paylaşım gösterilmişti.

Akay, "Efsane oyuncumuz Kuzey Vargın, Marmaris'te yoğun bakıma kaldırıldı ve yaşam mücadelesi veriyor! Sanatçımız için dualarınızı eksik etmeyin" demişti.

Öte yandan İHA muhabirinin ulaştığı Kuzey Vargın, sağlığının yerinde olduğunu ve konuşmak istemediğini ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber