Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Mart 2015 - 17:53 Yorum: 0

KUZKA'dan bilgilendirme toplantısı

KASTAMONU (AA) - Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA), 2015 yılı Proje Teklif Çağrısı Destek Programları kapsamında, İnebolu'da bilgilendirme toplantısı düzenledi.KUZKA uzmanı Eray Aydın,...

KUZKA'dan bilgilendirme toplantısı

KASTAMONU (AA) - Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA), 2015 yılı Proje Teklif Çağrısı Destek Programları kapsamında, İnebolu'da bilgilendirme toplantısı düzenledi.

KUZKA uzmanı Eray Aydın, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde düzenlenen toplantıda, "değişim sürüyor, siz de katılın" sloganıyla, başvuru sahiplerini proje hazırlamaya çağırdıklarını söyledi.

KUZKA'nın 2015 yılında faaliyet bölgesi illeri Kastamonu, Çankırı ve Sinop'ta uygulanacak projelere, toplam 20 milyon 500 bin lira büyüklüğünde hibe desteği sağlayacağını ifade eden Aydın, şöyle konuştu:

"Bu desteğin 12 milyon liralık kısmı KOBİ'lere, 8 milyon 500 liralık kısmı, kamu kurumları, meslek kuruluşları, yerel yönetimler ve OSB’lere verilecek. KOBİ statüsündeki işletmelere 75 bin lira ile 500 bin lira arasında yüzde 50'ye varan oranda hibe desteği verilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarına da 90 bin lira ile 1 milyon 200 bin lira arasında azami yüzde 75 oranında hibe desteği sağlanacaktır" diye konuştu.

Aydın, ilki 24 Mart'ta Sinop'ta başlayan bilgilendirme toplantılarının, 9 Nisan'a kadar devam edeceğini sözlerine ekledi.

ETİKETLER: KUZKA , İnebolu , toplantı
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber