Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 30 Ağustos 2016 - 14:53 Yorum: 0

Kuzu’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Güven Kuzu, tarihinin en büyük zaferi olan 30 Ağustos'un kardeşlik ruhu bakımından büyük anlam ifade ettiğini...

Kuzu’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Güven Kuzu, tarihinin en büyük zaferi olan 30 Ağustos'un kardeşlik ruhu bakımından büyük anlam ifade ettiğini söyledi.

Vatan uğruna canlarını veren şehitleri rahmetle, gazileri şükranla andıklarını belirten Kuzu, 30 Ağustos milletin istikbalini korumak için tüm engelleri birlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla aşması noktasında büyük anlam ifade ettiğini söyledi. Kuzu, "Bu zafer, yok edilmek ve parçalanmak istenen bir ulusun işgal güçlerine karşı verdiği kahramanlık zaferdir. Milletimiz imkansızlıklar içinde vatanını, bayrağını ve bağımsızlığını canını pahasına ortaya koyarak korumuştur. 30 Ağustos'ta istiklal uğruna canlarını veren şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten duygularla kutluyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber