Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Ekim 2016 - 18:03 Yorum: 0

Kuzuluk yolu asfalt çalışmaları sürüyor

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince Kuzuluk yolu üzerinde başlatılan yol genişletme ve asfalt...

Kuzuluk yolu asfalt çalışmaları sürüyor

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince Kuzuluk yolu üzerinde başlatılan yol genişletme ve asfalt yama çalışmaları ara vermeden sürüyor.

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekiplerinin yol kazıma çalışması yaptığı ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekiplerinin de asfalt yama çalışmalarını sürdürdüğü Kuzuluk yolu bir yandan genişliyor diğer yandan da serilen asfalt ile gün geçtikçe daha da güzelleşiyor. Akyazı'nın en çok kullanılan yollarından biri olan ve Termal Turizm, kaplıcalar bakımından önemli bir mahallesi olan Kuzuluk'un yollarında Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu yol genişletme, asfalt yama, sıcak asfalt serim çalışmaları ile bu yolu kullanan yaya ve araçların bozuk ve çökmüş yol derdi tamamen ortadan kalkıyor. Çalışmalarını ara vermeden sürdüren ekipleri Kuzuluk yolunda hızlı bir ilerleme kaydederek kısa bir süre içerisinde buradaki çalışmaları bitirmeyi hedefliyorlar.

Kuzuluk yolu asfalt çalışmaları sürüyor

Kuzuluk yolu asfalt çalışmaları sürüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber