Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Mart 2017 - 08:43 Yorum: 0

KYK’da Voleybol Heyecanı Başladı

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürlüğü, il müdürlüğüne bağlı yurtlar arası kız ve erkek öğrencilerin katıldığı Voleybol...

KYK’da Voleybol Heyecanı Başladı

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürlüğü, il müdürlüğüne bağlı yurtlar arası kız ve erkek öğrencilerin katıldığı Voleybol İl Turnuvası düzenledi.

Nazilli Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan turnuvanın açılışına katılan Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürü Feti Karsak, "Bedenen, ruhen insanı zinde tutan sporu tüm KYK yurtlarımızda aktif bir şekilde değerlendiriyoruz" dedi.

Aydın genelindeki 12 yurttan 6 erkek 5 bayan takımının katıldığı turnuvaya yurt müdürlerinin yanı sıra Nazilli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Güven Eker ve Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürü Feti Karsak katıldı. Turnuvanın açılışında konuşan Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürü Feti Karsak, "Aydın ilimizde 12 yurt müdürlüğümüz bulunmakta. Bunlardan Karacasu Müdürlüğümüz yeni açıldığı için o nedenle Karacasu'nun takımı yok. Voleybolda onun dışında 11 yurt müdürlüğümüzün takımı burada kız ve erkekler arasında il birinciliğini düzenleyeceğiz."

İl Müdürlüğü 2 yıl önce kuruldu

Karsak, "İl müdürlüğümüz çok genç bir il müdürlüğü. Bu sene ikinci yılımız. Allah'ın izniyle iyi ses getiriyoruz. Sosyal etkinlikler kapsamında turnuvanın bu yıl ikincisini düzenledik. Şimdiye kadar da düzenlediğimiz yedinci turnuva oluyor. Bundan sonra futbol turnuvamız kaldı. Bu turnuvaların akabinde grup müsabakalarına daha sonrada Türkiye finallerine gidilecek."

Spor çok önemli

İl Müdürü Feti Karsak, sporun çok önemli olduğunu ifade ederek, "Bedenen, ruhen insanı zinde tutan sporu tüm KYK yurtlarımızda aktif bir şekilde değerlendiriyoruz. Bizler Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü olarak yurtlarımızda barınan gençlerimizi devletine milletine bağlı, devletim bekasını, milletin birliğine her zaman saygı duyarak savunması doğrultusunda, gençlerimizin kendilerinin akademik ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak bakımından, onların milli manevi duygularını yükseltmek amacıyla barınma beslenmelerinin yanısıra aynı zamanda da onlara eğitim yaptırıyoruz. Tabi sporun faydaları saymakla bitmez. Hepimiz biliyoruz; spor, vücudu, bedenen, zihnen, ruhen sağlam yapıyor ve sosyalleştiriyor, iletişimi arttırıyor gençler hayatı öğreniyor bu nitelikle gençlerimize faydalı olmaya çalışıyoruz. Spor tabi dünyada bile devletler arasında uluslararası ilişkilerde reklam aracı olarak kullanılan devletin tanıtımında kullanılan bir olgudur. Bu doğrultuda gençlerimizi böyle aktivitelerde her zaman eğitmeye çalışıyoruz. Müsabakalar 4 gün sürecek. Puan usulü olacak. Madalya törenimiz ise cumartesi günü final maçlarının ardından yapılacak" dedi.

KYK’da Voleybol Heyecanı Başladı

KYK’da Voleybol Heyecanı Başladı

KYK’da Voleybol Heyecanı Başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber