Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Ekim 2016 - 15:13 Yorum: 0

KYK’dan il müftülüğüne ziyaret

Adıyaman Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürlüğü tarafından 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Adıyaman İl Müftüsü Mehmet...

KYK’dan il müftülüğüne ziyaret

Adıyaman Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürlüğü tarafından 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Adıyaman İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü makamında ziyaret edildi.

KYK Adıyaman İl Müdürü Sami Köroğlu, Adıyaman yurt müdürleri Vesile Yılmaz Kiraç, Veysel Karani, Hüseyin Sonkaya, Safvan Bin Muattal, Perihan Alagöz, İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü'yü makamında ziyaret etti.

KYK Adıyaman İl Müdürü Sami Köroğlu ve beraberindeki heyet, İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü'yle Camiler ve Din Görevlileri Haftasıyla ilgili sohbet etti.

Sıcak sohbet havasında gerçekleşen ziyarette konuşan İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, "Gençliğimize manevi desteğin verilmesi gerekmektedir. Maneviyata önem veren bir nesil için yurt öğrencilerinin ihtiyaçlarına binaen her türlü öğretici ve eğitici destek vermek için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

Daha sonra konuşan KYK Adıyaman İl Müdürü Sami Köroğlu, kurumlar arası birlikteliğin oldukça önemli olduğunu belirterek bütün camiler ve din görevlilerinin haftasını kutladığını belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber