Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:02 Diyarbakırspor-Bursaspor maçının günü değişti17:01 Moleküler Biyoloji ve Genetik öğrenci kongresinin ilki ETÜ’de gerçekleştiri...17:01 Denizli OSB’de ‘Örme teknolojisi ve kumaş hataları’ konusu ele alındı17:00 Büyükçekmece’de yağmurda kayan İETT otobüsü bariyerlere çarptı16:59 Kesikbaş’tan Vali Aksoy ve Başkan Ataç’a ziyaret16:58 Bakan Uraloğlu: “Turistik Diyarbakır Ekspresi, kültürel değerler ile doğa h...16:57 Esenler’de amatör radyocular mikrofon başına geçti16:53 Torunu tarafından öldürülen anneanne son yolculuğuna uğurlandı16:51 HKÜ’de ’Adölesan İdiopatik Skolyoz’ kongresi16:51 Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi 2024 yılını ‘Kalite Yılı’ ilan etti16:48 77 kişinin hayatını kaybettiği Serin-2 Apartmanı’nın sanıkları hakim karşıs...16:46 TBMM Genel Sekreteri Uzun: “Bilimde, sanatta, sporda başarı elde etmiş çocu...16:42 12 yaşındaki ressamdan şehit babası anısına resim sergisi16:42 Pamukkale Belediyesi tabelasına Türkiye Cumhuriyeti ibaresi eklendi16:41 Tahran’da yüzlerce kişi İsrail saldırısını protesto etti16:40 Balıkesir’de tefecilik iddiasına operasyon16:40 Başkan Hakan Şehirli’nin misafirleri Erasmus öğrencileri oldu16:40 Trabzonspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamladı16:37 Dışişleri Bakanı Fidan, AB Komiseri Oliver Varhelyi ile telefonda görüştü16:36 Siirt’te silahlı yağma ve hırsızlık suçundan aranan zanlı yakalandı
Magazin 17 Eylül 2020 - 11:28 Yorum: 0

Laleto Tekstil 2020 sonbahar-kış sezonuna hazır

Merkezi İstanbul'da bulunan Laleto Tekstil moda tasarımcısı Mehmet Sait Dalmış, 2020 sonbahar-kış sezonuna hazır olduklarını söyledi.

Laleto Tekstil 2020 sonbahar-kış sezonuna hazır

Merkezi İstanbul'da bulunan Laleto Tekstil moda tasarımcısı Mehmet Sait Dalmış, 2020 sonbahar-kış sezonuna hazır olduklarını söyledi.

Sektöre girdiği günden bu yana kaliteli ürünleri ve ekonomik fiyatları ile adını duyuran Laleto Tekstil'in bir giyim markasında olması gereken tüm özelliklere sahip olduğunu belirten Dalmış, tanınırlığın giyim konusunda belirleyici faktörler arasında bulunduğunu kaydetti. 2020 sonbahar-kış sezonuna hazır olduklarını belirten Dalmış, sezonun öne çıkan giyim parçaları hakkında bilgi verdi. Dalmış, "Bu sezon itibariyle koleksiyonların büyük bir renk akımına uğradığını söyleyebiliriz. Bu yıl birçok kadının üzerinde hacimli elbiselere rastlayabiliriz. Bağımsızlığını ilan eden omuzlar başta olmak üzere güçlü bir geri dönüş yapan vatkalar ve daha birçok giyim detayının bu yıl bizleri beklediğini ifade etmek gerekir. Bu yılın sonbahar ve kış döneminin vazgeçilmezi hiç şüphesiz ekose olacaktır. Bazı kadınlar için bir heves, bazıları için ise bir klasik olan ekose giyim, bu yıl belki de hiç olmadığı kadar aktif olacaktır. Ekose çok renkli ceketler, birçok kadın için itici durabilir. Ancak, doğru ortamda ve kombinle giyildiği takdirde vazgeçilmez bir nitelik kazanacaktır. Hem modern hem de oldukça şık bir görünüme sahip olan ekose çok renkli ceketler soğuk günlerdeki kurtarıcınız olacaktır. Şeffaf yağmurluklar başta olmak üzere neon şeritli spor ayakkabılar, neon ribanalı sweatshirtler, neon karyoka sweatshirtler gibi seçenekler sayesinde bu yılın sonbahar ve kış dönemini çok güzel bir şekilde geçirebilirsiniz. Birçok kadının yalnızca özel günlerde giymeyi tercih ettiği pul payet detaylarını bu yılın sonbahar dönemiyle beraber spor giyim parçalarında da görebiliriz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber