Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Mart 2015 - 17:08 Yorum: 0

Lapseki Belediye Başkanı Yılmaz'dan yaşlılara ziyaret

ÇANAKKALE (AA) - Lapseki Belediyesi'nce "bir gün biz de yaşlanacağız" projesi kapsamında yaşlılar ziyaret ediliyor.Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, eşi Hacer Yılmaz ve belediye meclisi üyeleri,...

Lapseki Belediye Başkanı Yılmaz'dan yaşlılara ziyaret

ÇANAKKALE (AA) - Lapseki Belediyesi'nce "bir gün biz de yaşlanacağız" projesi kapsamında yaşlılar ziyaret ediliyor.

Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, eşi Hacer Yılmaz ve belediye meclisi üyeleri, proje kapsamında yaşlıları evlerinde ziyaret edip, ihtiyaçlarını tespit edip, sorunlarını dinliyor.

Belediye Başkanı Yılmaz, belediye ve muhtarlıklar tarafından tespit edilen yaşlıları evlerinde ziyaret ettiklerini belirterek, "Bu doğrultuda belediye meclisi üyesi arkadaşlarımızla çalışmalara başladık. Çok şükür hükümetimiz yaşlılarımıza destek oluyor. Yaşlıları hepimiz ziyaret etmemiz lazım, çünkü bir gün biz de yaşlanacağız" dedi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber