Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Mart 2015 - 09:58 Yorum: 0

Lapseki'de 7 aileye küçükbaş hayvan desteği

ÇANAKKALE (AA) - Lapseki Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 7 aileye küçükbaş hayvan desteğinde bulunuldu.Kaymakamlık Satın Alma Komisyonu Başkanı Ayhan Güler...

Lapseki'de 7 aileye küçükbaş hayvan desteği

ÇANAKKALE (AA) - Lapseki Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 7 aileye küçükbaş hayvan desteğinde bulunuldu.

Kaymakamlık Satın Alma Komisyonu Başkanı Ayhan Güler gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede daha önce tespit edilen maddi durumu yetersiz 7 aileye 19 koyun 1 koç olmak üzere 20 küçükbaş hayvan verdiklerini bildirdi.

Bu desteğin ilk iki yılı ödemesiz, sonraki 7 senede sıfır faizle olduğunu aktaran Güler, "Kaymakamlığımız tarafından daha önce tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelere koyun projemizde vatandaşımız almak isteği hayvanları tespit ediyor, biz de satın alma komisyonu olarak veteriner hekim arkadaşımızla gidiyor gerekli muayene ve kontrolleri yaptıktan sonra karar veriyoruz. Bu bizim ikinci grup projemiz. İlk grubumuzda 8 vatandaşımız faydalandı ve çok memnunlar. Bu gruptan da 7 aile faydalanacak" ifadesini kullandı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber