Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Ekim 2014 - 17:28 Yorum: 0

Lapseki'de "sit alanı" toplantısı

ÇANAKKALE (AA) - Lapseki ilçesinde düzenlenen toplantıda, 1/500 ölçekli koruma amaçlı ilave imar planları ve çevre düzenleme projeleri görüşüldü.Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, tarihi...

Lapseki'de 'sit alanı' toplantısı

ÇANAKKALE (AA) - Lapseki ilçesinde düzenlenen toplantıda, 1/500 ölçekli koruma amaçlı ilave imar planları ve çevre düzenleme projeleri görüşüldü.

Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, tarihi çarşı içinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, ilçenin en büyük sorunlarından birinin "sit alanı" konusu olduğunu söyledi.

Bu konuda yavaş yavaş sona gelindiğini belirten Yılmaz, "Yapılan çalışma bize sunulacak. Bizde çalışmayı meclis üyelerimizle inceleyeceğiz ve daha sonra kuruma sunacağız" dedi.

Toplantıda, şehir plancısı mimarlar Meral Ercan, Engin Zorlu, Osman Berk Koçhan, Gülsüm Tarım tarafından slayt gösterisiyle yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber