Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 05 Mart 2015 - 17:13 Yorum: 0

Lapseki'de "Temiz Çevre ile Neşeli Yüzler" projesi

 ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Temiz Çevre ile Neşeli Yüzler" projesi kapsamında Lapseki'de çevre temizliği yapıldı.İlçe Milli Eğitim...

Lapseki'de 'Temiz Çevre ile Neşeli Yüzler' projesi

 

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Temiz Çevre ile Neşeli Yüzler" projesi kapsamında Lapseki'de çevre temizliği yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Lapseki'deki okullarda öğrenim gören 2 bin 900 öğrencinin temizlik çalışmasına katıldığını söyledi.

Projenin tüm ilçelerde uygulandığını ifade eden Yılmaz, "İlçemizde de öğrencilerimiz öğretmenleri başlarında olmak şartıyla her okul çeşitli yerlerde mıntıka temizliği yaptı. Bu kapsamda belli günlerde 6 defa daha düzenlenecek çalışma kapsamında mıntıka temizliği yapılacak” dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber