Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Eylül 2016 - 10:33 Yorum: 0

Lapsekili romanlar kampa katıldı

Çanakkale'nin Lapseki ilçesi Şen Mahallede yaşayan roman çocukları "Gençler Kampa Katılıyor" adlı proje öncülüğünde Erdek'te düzenlenen 3 günlük...

Lapsekili romanlar kampa katıldı

Çanakkale'nin Lapseki ilçesi Şen Mahallede yaşayan roman çocukları "Gençler Kampa Katılıyor" adlı proje öncülüğünde Erdek'te düzenlenen 3 günlük kampa katıldı.

Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneğinin ev sahipliği yaptığı organizasyonda yaşları 12 ila 16 arasında değişen kız ve erkekli gruplardan 80 roman genç katıldı. Lapseki Roman Dernekleri Başkanı Ali çalışır yaptığı açıklamada, "2016-2017 eğitim-öğretim yılı başlamadan önce Çanakkale, Balıkesir ve İstanbul'dan gelen roman çocuklarımız hep birlikte Erdek'te 3 günlük kamp yaptı. Biz bu tür organizasyonları önemsiyoruz. Romanların topluma entegre olması ve küçük yaşta spor yaparak zararlı alışkanlıklardan uzak durması açısından önemli. Ben buradan bu organizasyona öncülük eden Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneğine teşekkür ediyorum" dedi.

Lapsekili romanlar kampa katıldı

Lapsekili romanlar kampa katıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber