Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Mayıs 2017 - 15:44 Yorum: 0

Lastiği patlayan tır yolu trafiğe kapattı

Sivas'ta meydana gelen trafik kazasında lastiği patlayan tır makaslama yaparak trafik lambasına çarptı.

Lastiği patlayan tır yolu trafiğe kapattı

Sivas'ta meydana gelen trafik kazasında lastiği patlayan tır makaslama yaparak trafik lambasına çarptı. Kaza sonrası Sivas-Erzincan yolu bir süreliğine trafik kapandı.

Edinilen bilgiye göre İran'dan Kayseri'ye giden Veli Yeşil (64) idaresindeki 38 FJ 094 çekici ve 38 FJ 095 dorse plakalı tır, lastiğinin patlaması nedeniyle kontrolden çıkarak yol kenarındaki trafik lambasına çarptı. tırın makaslama yapması nedeniyle Sivas-Erzincan-Erzurum çevreyolu kısmen trafiğe kapandı. Sürücü Yeşil kazayı yara almadan atlattı. Kazayı anlatan Yeşil,"Önüme bir taksi çıktığını hatırlıyorum, gerisini hatırlamıyorum. Ufak,tefek bir arabaydı. Sonrasında bir kaç araba biçilirdi de, Allah'tan buraya döndü araç. Ben dönmedim, kendi döndü araç. Ben ne olduğunu anlamadım şoka girdim." dedi.

Kaza sonrası trafiğe kapanan yol ekiplerin tırı yoldan kaldırmasıyla tekrar ulaşıma açıldı.

Lastiği patlayan tır yolu trafiğe kapattı

Lastiği patlayan tır yolu trafiğe kapattı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber