Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 23 Haziran 2017 - 10:13 Yorum: 0

Le Guen, Bursaspor için 4 milyon Euro’yu reddetti

Bursaspor'un dün 2 yıllık resmi sözleşme imzaladığı Fransız teknik adam Le Guen'in bir Katar kulübünden gelen yıllık 4 milyon Euro'luk teklifi reddettiği...

Le Guen, Bursaspor için 4 milyon Euro’yu reddetti

Bursaspor'un dün 2 yıllık resmi sözleşme imzaladığı Fransız teknik adam Le Guen'in bir Katar kulübünden gelen yıllık 4 milyon Euro'luk teklifi reddettiği bildirildi.

Yeni sezona iddialı bir giriş yapmak isteyen yeşil-beyazlı kulüp, takımın başına 53 yaşındaki Fransız teknik adam Paul Le Guen'i getirdi. Dün Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen imza töreniyle kendisini 2 yıllığına Bursaspor'a bağlayan resmi sözleşmeyi imzalayan tecrübeli çalıştırıcı, büyük bir kulübe geldiğini, güçlü bir kadro kuracaklarını ve en iyilerle rekabet edeceklerini söyledi.

4 milyon Euro'yu reddetti, 1.5 milyon Euro'ya imzaladı

Deneyimli teknik adamın bir Katar kulübünden gelen yıllık 4 milyon Euro'luk teklifi reddettiği ve yeşil-beyazlıların yıllık 1 milyon 500 bin Euro garanti ve bonus ücretleri teklifine "Evet" dediği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber