Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 30 Ağustos 2019 - 13:53 Yorum: 0

LEGO’nun Renkli Dünyası Piazza’da

Şanlıurfalı çocuklar, yaz tatilinin son günlerinde Piazza AVM'nin LEGO Festivali'yle eğleniyor.

LEGO’nun Renkli Dünyası Piazza’da

Şanlıurfalı çocuklar, yaz tatilinin son günlerinde Piazza AVM'nin LEGO Festivali'yle eğleniyor.

Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin, çocuklar için düzenlediği LEGO Festivali'nde eğlence tüm hızıyla devam ediyor. Modern çağın en eski oyuncaklarından LEGO, farklı konseptlerdeki binlerce parçasıyla, Piazza'da çocuklara rengarenk bir dünyanın kapılarını aralıyor. 60 yıldan fazladır üretilen ve sürekli kendini yenileyen, her devrin vazgeçilmez oyuncağı LEGO, Şanlıurfalı çocuklara eğlenceli bir deneyim sunuyor.

Piazza AVM'nin etkinlik alanında, LEGO Friends ve LEGO Star Wars temalarıyla kurulan özel platformda buluşan çocuklar; yaş ve ilgi alanlarına uygun konseptlerdeki oyuncaklarla, hem hayal dünyalarını hem el becerilerini geliştiriyor. Birçok sevimli hayvanın bulunduğu güzel bir şehirde yaşayan 5 yakın arkadaşın maceralarını konu alan LEGO Friends'i tercih eden çocuklar, hayal güçlerini geliştiren, eğlenceli birçok aksesuarla da farklı detaylar oluşturuyor. LEGO Star Wars temasıyla vakit geçirmek isteyen çocuklar, dünyaca ünlü Star Wars filminin birebir sahneleri, araç modelleri ve figürleriyle bambaşka bir dünyaya yolculuğa çıkıyor. Yaz tatilinin son günlerinde de kaliteli zaman geçirmek isteyen çocukların tercihi olan LEGO Festivali, 8 Eylül tarihine kadar her gün 13.00-20.00 saatleri arasında minik ziyaretçilerini konuk etmeyi sürdürecek.

Çocuklara, geliştirebilecekleri bir ilham dünyasının kapılarını aralayan LEGO Festivali'ne, Piazza Club Üyelik Formunu dolduran tüm ziyaretçilerin 4 yaş üstü çocuklarıücretsiz katılabiliyor.

LEGO’nun Renkli Dünyası Piazza’da

LEGO’nun Renkli Dünyası Piazza’da

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber