Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 26 Haziran 2016 - 21:43 Yorum: 0

Lgbti Eyleminde Gözaltına Alınan AP Üyesi Terry Reintke Serbest Bırakıldı

Beyoğlu'nda "LGBT Onur Yürüyüşü" için toplanmak isteyenler arasında yer alırken gözaltına alınan Avrupa Parlamentosu (AP) üyesi Terry Reintke serbest...

Lgbti Eyleminde Gözaltına Alınan AP Üyesi Terry Reintke Serbest Bırakıldı

Beyoğlu'nda "LGBT Onur Yürüyüşü" için toplanmak isteyenler arasında yer alırken gözaltına alınan Avrupa Parlamentosu (AP) üyesi Terry Reintke serbest bırakıldı.

İstanbul Valiliği'nce izin verilmeyen "LGBT Onur Yürüyüşü" kapsamında Beyoğlu Tünel ve İstiklal Caddesi'nde toplanmak isteyenler olmuştu. İzin verilmeyen gruplardan polise zorluk çıkaranlar gözaltına alınmıştı. Grup içerisinde yer alan Avrupa Parlamentosu üyesi Terry Reintke de gözaltına alınanlar arasındaydı. Reintke'nin AP Parlamentosu üyesi olduğunun anlaşılması üzerine serbest bırakıldığı öğrenildi.

Öte yandan, toplanan gruplar arasında yer alan Alman Yeşiller Partisi milletvekili Volker Beck de gözaltına alındıktan kısa süre sonra serbest bırakılmıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber