Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 01 Nisan 2015 - 14:33 Yorum: 0

Lice de fidan dikimi

DİYARBAKIR (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca hayata geçirilen “Bereket Ormanları” projesi kapsamında, Lice'de İlçe Tarım Müdürlüğü’nün koordinesinde 6 bin fidan dikimi...

Lice de fidan dikimi

DİYARBAKIR (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca hayata geçirilen “Bereket Ormanları” projesi kapsamında, Lice'de İlçe Tarım Müdürlüğü’nün koordinesinde 6 bin fidan dikimi yapıldı.

Ayşe Toprak Yatılı Bölge Ortaokulu’nun bahçesinde gerçekleştirilen fidan dikme törenine Lice Kaymakamı Osman Uğurlu, daire amirleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Uğurlu, "Okul bahçelerinin daha yaşanır hale getirilmesi ve öğrencilerin daha sağlıklı bir çevreye sahip olması için yapılan bu çalışmalar, ilçemiz için örnek teşkil etmektedir. Her öğrenci bir fidan dikerek sahip çıksın, onu büyütsün. Okuduğu okulda dikili bir ağacı bulunsun" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber