Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:07 Çan’da ev yangını korkuttu17:06 Isparta’da kazaya müdahale eden ambulans ve polis aracına başka bir otomobi...17:05 Keşan’da 14 yaşındaki çocuğun kullandığı otomobil kaza yaptı: 3 yaralı17:05 El-aziz Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneğinden ücretsiz enstrüman kursu17:05 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye ile görüşmesi son...17:05 Otomobil yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda takla attı17:01 Trendyol Süper Lig: Konyaspor: 0 - Corendon Alanyaspor: 1 (İlk yarı)17:01 Kağıthane Belediyesi’nin 2023 yılı faaliyet raporu mecliste kabul edildi16:54 Tolunay Kafkas: “Bizim için lige tutunma maçıydı”16:53 Kuvvetli rüzgar ve yağış çarşıdaki yoğunluğa engel olmadı16:53 Yağmurlu ve rüzgarlı havaya rağmen gondol sırası oluşturdular16:53 Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nı 1. Ayak Yarışları Bilecik’te start ald...16:52 Tekirdağ’da sağanak yağış etkili oluyor16:50 Köşk’te fırtına etkili oldu, bir binanın çatısı uçtu16:50 İhbar kendisine geldi, belediye başkanı köpek kurtarma operasyonuna katıldı16:45 Kastamonu’da fırtına etkili oldu: Binaların çatıları uçtu16:45 Siirt’te 266 gram metamfetamin uyuşturucu ele geçirildi, 1 şüpheli tutuklan...16:35 Osman Zeki Korkmaz: “Rakibin hücumcularının kalecimize en çok yaklaştığı ye...16:35 Bandırmaspor - Tuzlaspor maçının ardından16:35 Alanya sahilinde şiddetli rüzgar denizde dalgalar oluşturdu
Türkiye 29 Haziran 2016 - 12:28 Yorum: 0

Lice Ve Bismil Şehitleri Memleketlerine Uğurlandı

Diyarbakır'ın Bismil ile Lice ilçelerinde teröristler tarafından şehit edilen Uzman Çavuşlar Erdem Ünal ve Ayhan Kaya'nın naaşları, memleketlerine uğurlandı.

Lice Ve Bismil Şehitleri Memleketlerine Uğurlandı

Diyarbakır'ın Bismil ile Lice ilçelerinde teröristler tarafından şehit edilen Uzman Çavuşlar Erdem Ünal ve Ayhan Kaya'nın naaşları, memleketlerine uğurlandı. Törende, şehit eşi Derya Ünal'ın "İftarını açmaya geliyordu, nasıl kıydılar, kahpece arkasından vurdular" feryadı yürekleri dağladı.

Bismil'de iftar yapmak için evine yetişmeye çalışırken teröristlerin arkasından ateş açarak şehit ettiği Jandarma Uzman Çavuş Erdem Ünal ile operasyonun sürdüğü Lice'de teröristler tarafından yapılan roketatarlı saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ayhan Kaya için uğurlama töreni düzenlendi. Diyarbakır Asker Hastanesi'nde düzenlenen törene, Vali Hüseyin Aksoy, Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, 2. BHHM Komutanı Atilla Darendeli, şehit Erdem Ünal'ın eşi Derya Ünal ve iki çocuğu ile vatandaşlar katıldı.

BİR ASKER BAYGINLIK GEÇİRDİ

Şehitlerin naaşının katafalka konulmasıyla başlayan törende saygı duruşunun ardından şehitlerin özgeçmişi okundu. Bu sırada tören mangasında bulunan bir asker, baygınlık geçirerek düştü. Sağlık görevlilerinin müdahale ettiği asker, hastaneye kaldırıldı. Törende, daha sonra şehitler için dua okundu.

"KAHPECE ARKADAN VURDULAR"

Şehitlerin cenazelerinin memleketlerine götürülmek üzere ambulansa konulduğu sırada kızı ve bir yaşındaki oğlu ile birlikte tabutun başına gelen şehit Erdem Ünal'ın eşi Derya Ünal, ağıtlar yaktı. Eşinin tabutuna sarılan Ünal'ın, "Bunlara sebep olanlara hakkımı helal etmiyorum. Çocuklarıma kim hesap verecek. Bir yaşındaki çocuğumun hakkını helal etmiyorum. Çocuklarım "baba" diyemeyecek. Kimse bizi anlayamaz. Beni sadece şehit eşleri anlar. Mübarek günde suçumuz neydi. İftarını açmaya geliyordu. Nasıl kıydılar, kahpece arkadan vurdular" sözleri yürekleri dağladı.

Tören, Jandarma Uzman Çavuş Erdem Ünal'ın naaşının Yozgat'a, Şehit Piyade Uzman Çavuş Ayhan Kaya'nın naaşının ise memleketi Konya'nın Ilgın ilçesinde uğurlanması ile sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber