Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 22 Temmuz 2014 - 03:48 Yorum: 0

Lice'de LPG tankeri patladı: 66 yaralı

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde LPG yüklü tankerin patlaması sonucu olay yerinden geçen 2 yolcu otobüsü ile bazı araçlarda yaralanan 66 kişi Diyarbakır, Batman, Bingöl ve Şanlıurfa'daki hastanelere kaldırıldı

Lice'de LPG tankeri patladı: 66 yaralı

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır-Bingöl karayolunda devrilen LPG yüklü tankerin patlaması sonucu olay yerinden geçen 2 yolcu otobüsü ile bazı araçlarda yaralanan 66 kişi, Diyarbakır, Batman, Bingöl ve Şanlıurfa'daki hastanelere kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, henüz plakası belirlenemeyen LPG yüklü tankerin Diyarbakır-Bingöl karayolunun 90'ncı kilometresinde devrilip, ardından patlaması sonucu yoldan geçen iki yolcu otobüsü ile bazı araçlarda yaralanan 66 kişi askeri helikopterler ve ambulanslarla Diyarbakır ve Bingöl'deki hastanelere getirildi.

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde ilk müdahaleleri yapılan ve vücutlarında yanıtlar olduğu gözlenen yaralılardan bir kısmı Batman ve Şanlıurfa'ya sevk edildi.

- Kriz masası oluşturuldu

Lice ilçesinde yaşanan olay nedeniyle Diyarbakır Valiliği'nde Vali Mustafa Cahit Kıraç başkanlığında kriz masası oluşturuldu.

Valilik, Sağlık Bakanlığı'ndan olası gelişmelere karşın ambulans uçak talebinde bulundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak da hastaneye gelerek, yaralıları ziyaret etti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber