Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 23 Temmuz 2014 - 19:48 Yorum: 0

Lice'de LPG yüklü tankerin patlaması

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde devrilen tankerin patlaması sonucu 6 kişinin ölümüne, 61 kişinin yaralanmasına neden olan olaydan sonra tanker sürücüsü F.Y. tutuklandı

Lice'de LPG yüklü tankerin patlaması

DİYARBAKIR (AA) -  Diyarbakır'ın Lice ilçesinde devrilen tankerin patlaması sonucu 6 kişinin ölümüne, 61 kişinin yaralanmasına neden olan olaydan sonra tanker sürücüsü F.Y, tutuklandı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, yaptığı yazılı açıklamada, 21 Temmuz'da saat 23.45 sıralarında Diyarbakır'ın Lice ilçesinde Tuzlaköy bölgesinde LPG yüklü bir tankerin tek taraflı kaza sonrası meydana gelen patlama sonucunda 6 kişinin hayatını kaybettiği, 61 kişinin yaralandığı olay hakkında Lice Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında tanker sürücüsü F.Y'nin gözaltına alındığını bildirdi.

Solmaz, Lice Cumhuriyet Başsavcılığınca TCK 85. maddesi uyarınca taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma iddiaları ile tutuklamaya sevk edilen F.Y'nin Lice Sulh Ceza Hakimliği kararıyla tutuklandığını belirtti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber