Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 02 Temmuz 2016 - 11:23 Yorum: 0

Lice’de operasyon sürüyor

Operasyonun sürdüğü Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında, terör örgütü PKK'ya ait el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan çok sayıda malzeme,...

Lice’de operasyon sürüyor

Operasyonun sürdüğü Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında, terör örgütü PKK'ya ait el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan çok sayıda malzeme, 55 bin kök kenevir ve 350 adet kıyafet ele geçirildi.

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, Lice'de terör örgütü PKK ve finans kaynağı uyuşturucuya yönelik, 7'nci Kolordu Komutanlığı idaresinde, askeri birlikler, jandarma, emniyet ve geçici köy korucularından oluşan güvenlik kuvvetlerinin katılımıyla 23 Haziran'da başlayan Bayrak-14 Şehit Jandarma Teğmen Abdülselam Özatak Müşterek Özel Birlik Operasyonu'nun sürdüğü belirtildi. Açıklamada, "Bu kapsamda, Lice ilçesi Seyrek köyü kırsalında icra edilen arazi arama ve taraması esnasında tespit edilen sığınakta ve arazide, 350 adet variller içerisinde toprağa gömülü vaziyette bölücü terör örgütü mensuplarına ait kıyafet, 55 bin kök kenevir, çok sayıda EYP yapmak için kesilmiş tüplere ait parça, çok sayıda EYP yapmak için kullanılan boş şişeler, çok sayıda EYP yapmak için kullanılan kesilmiş fitil parçaları ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile ele geçirilen malzemeler imha edilmiş olay ile ilgili olarak yakalanan (1) şüpheli hakkında adli işlemlere başlanılmıştır. Bölgemizde yaşayan vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması, teröristle ve uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara artan bir azim ve kararlılıkla devam edilecektir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber