Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:19 Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Doğan: "Girdi maliyetleri yüzünden çifti üreti...21:15 Filistin Devlet Başkanı Abbas’tan yeni hükümete onay21:14 Bakan Bayraktar açıkladı: "Göktepe 1’ adını verdiğimiz yeni bir kuyu kazmay...21:06 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "İstanbul’un ikinci bir 5 yıla daha tahamm...21:05 Ordu’da yaklaşık bin 500 üniversite öğrencisi iftar sofrasında buluştu21:04 Başkentte seyir halindeki araç alev aldı20:59 Siirt’te muhtarlık kavgasında 9 kişiyi yaralamışlardı, Batman’da yakalandıl...20:58 Lübnan, İsrail saldırıları nedeniyle BM’ye resmi şikayette bulunacak20:56 UAD, İsrail’e Gazze Şeridi’ne “acil ihtiyaç duyulan” yardımların ulaştırılm...20:55 Rize’de cenaze dönüşü kaza: 4 yaralı20:52 Düzce Üniversitesi öğrencileri için iftar programı düzenledi20:43 Sağlık Bakanı Koca: "Malpraktis, Türkiye’de kökten çözülüyor"20:38 Final Okulları ilkokul öğrencileri ağırladıkları misafirlerine etkinlik düz...20:33 Bakan Ersoy: "Bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız”20:27 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarımız sürdürüyor20:13 Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesini birbirine kattı20:09 UNESCO’da "30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü" etkinliği yapıldı20:05 Tek seferde yakalanan en yüksek miktar: Habur Gümrük Kapısı’nda 850 kg eroi...20:05 SGK’dan emekli promosyonu ile ilgili açıklama20:00 Kripto para borsası FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried’a 25 yıl hapis cezası
Sami Er
Spor 21 Kasım 2014 - 17:48 Yorum: 0

Liderliğimizi sürdürmek istiyoruz

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Spor Toto Süper Lig'de 24 Kasım Pazartesi günü deplasmanda oynayacakları Bursaspor maçını kazanarak, liderliklerini sürdürmek istediklerini söyledi.

Liderliğimizi sürdürmek istiyoruz

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Spor Toto Süper Lig'de 24 Kasım Pazartesi günü deplasmanda oynayacakları Bursaspor maçını kazanarak, liderliklerini sürdürmek istediklerini söyledi.

İsmail Kartal, FB TV'de yer saha röportajda, ulusal maçlar itibariyle lige verilen arada az oyuncuyla antrenman yapmalarına karşın iyi bir emek çağı geçirdiklerini belirterek, şöyle konuştu:

'Antrenman temposu, taktik ve fizik manada gayet iyi hazırlandık. Oyuncularımızın herzaman yanında olması, ortak olmamız, beni, oyuncularımızı, hepimizi fazla aşırı morallendiriyor. Yapmak istediklerimizi takıma anlatarak, onların daha iyi anlamasını sağlayarak ortak çalışmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İyi hazırlandık, bu ligin lideriyiz. Bursaspor'un maçlarını izledik, analizlerini yaptık. Son haftalarda ortaya koyduğumuz performansla, oyuncularımın yüksek moralli oluşundan dolayı, ulusal takımdan da moralli döndükleri için bizim bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Bir derbi kadar zor geçecek.'

Bursaspor'un ligin iyi takımlarından bir tanesi olduğunu vurgulayan Kartal, 'Bursaspor'un ağırlık şekilde nerede tesirli olduğunu, nerede zaafları var, belirleme ettik. Bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah, Allah'ın izniyle Bursaspor deplasmanında 3 puan alıp İstanbul'a dönüp, yolumuza önder şekilde devam etmek istiyoruz. Bununla ortak ilk yarıyı kayıpsız bir biçimde önder bitirip, ikinci yarıya avantajlı başlamak istiyoruz' ifadelerini kullandı.

Rakiplerinin Türkiye'nin en fazla saldırı hatlarından birine sahip olduğunun altını çizen Kartal, 'Orta alanı da güçlü. Çabuk oynuyorlar, seri oyuncuları var. Onun için kenarlardan, kanatlardan devamlı hücuma destek veriyorlar. Oynamak arzulayan bir takım. Oynayarak maçlarını kazanmak istiyorlar. Oyunu çirkinleştirmiyorlar. Biz de oynayarak kazanmak isteyen, 3 puanı almak için sahaya çıkan, felsefesi bulunan bir takımız. İyi bir maç olacağını düşünüyorum ve inşallah elde eden yan da biz oluruz' değerlendirmesinde bulundu.

'Her an her oyuncumla, her takıma karşı oynayabilmeliyim'

Takımın 24 futbolcudan oluştuğunu ve her oyuncusuna tıpkı mesafede olduğunu dile getiren sarı-lacivertli takımın teknik direktörü,  sözlerini şöyle sürdürdü:

'Hepsinin eşit seviyede, performans, atletik, teknik, taktik, psikolojik ve zihinsel şekilde her açıdan hazır olmasını istiyorum. Rakibe, yaptığımız analizlerine, hava şartlarına, o günkü konjoktürel gelişmelere göre, bir hafta sonra ve ondan sonraki hafta oynayacağımız maçları düşünerek ilk 11 belirliyoruz. Bu demek değil ki ben her hafta tıpkı oyuncularla oynayacağım. Öyle bir felsefem yok. Ben her an her oyuncumla, her takıma karşı oynayabilmeliyim. Benim felsefem bu ve oyuncularıma da bunu anlattım. Bundan kimse kırılmayacak, gücenmeyecek.'

Ligde ilk 9 haftada 19 değişik oyuncuyu sahaya sürdüğünü hatırlatan Kartal, 'Ben bunu bu biçimde devam ettirmek düşüncesindeyim. Milli takıma giden oyuncuların yıpranmış yahut moralsiz geldikleri vakitler oluyor. Bunları da göz önünde bulundurarak, her oyuncunun tıpkı seviyede olmasını, eşit seviyede olmasını istemem ve onları bir araya getirmem bir antrenör şekilde benim birinci görevim. Ondan sonra da tercihlerimizi kullanıyoruz' diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber