Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Şubat 2019 - 08:26 Yorum: 0

Lierac Paris Ürün İçeriği

Hem erkek hem de kadınlar için Lierac cilt bakım ve güzellik ürünleri maskesi, temizleyici, serum, pul pul dökülme ürünleri ve daha fazlasını içeren geniş bir ürün yelpazesi içerir.

Lierac Paris Ürün İçeriği

Hem erkek hem de kadınlar için Lierac cilt bakım ve güzellik ürünleri maskesi, temizleyici, serum, pul pul dökülme ürünleri ve daha fazlasını içeren geniş bir ürün yelpazesi içerir. Şirket ayrıca ince çizgiler ve kırışıklıklar, kuru cilt ve düz olmayan cilt tonları gibi farklı sorunları hedefleyen ürünler de taşıyor. 1975 yılında Fransa'da, kadınların ciltlerinin görünümünü ve dokusunu geliştirmelerine yardımcı olmak isteyen kozmetik bir cerrah tarafından kurulan Lierac, ürünlerini dünya çapında sunmaktadır. Bu şirketin ürünleri, yaşlanmayı önleyici ve cilt tonu düzeltmeye odaklanan çok çeşitli ürünler içeren bir cilt bakım seti oluşturmak isteyenler için uygun bir seçenek olabilir.

Lierac ürünlerindeki bileşenler, cildin yüzeyindeki kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olan kollajenden, büyük miktarda nemlendirme sağlayan hyaluronik aside kadar değişebilir. Kuru cilde sahip olanlar için, meyvelerde ve cildi rahatlatan ve cilt tonunu bile etkileyebilecek yabancı maddeleri temizlemek için antioksidanlar olarak işlev gören bitki özleri bulunmaktadır.

Lierac Hydragenist Mousturizing Serum 30ml

Ürün bir damlalık şişesine sahiptir ve ağırlığı 30 ml'dir. Çok sıvı jel kıvamına ve açık pembe-şeffaf bir renge sahiptir. Bariz bir koku yok. Aldığınız iki veya üç damla, ilk başta size biraz yapışkan bir his verir, ancak daha sonra cilt tarafından kolayca emilir. Ürün, vaat edilen cilde yoğun nem ve oksijen desteği sağlayarak cildi daha dolgun ve gergin gösterir. Aslında tüm cilt tipleri için kullanışlıdır. Cildiniz o kadar iyi besler ki, sabahları parlak ve gergin bir görünüm elde edebilirsiniz. Aynı zamanda uzun süreli kullanım için sağladığı nem ile ince kırışıklıkların görünümünü azaltır.

Lierac Premium Regenerating Serum 30ml

Lierac Premium Serum, tüm yaşlanma belirtilerini düzeltmeye yardımcı olan konsantre içerikler içerir. Ayrıca, DNA'nın geri kazanılmasını hızlandıran koruyucu etkiye ve yeteneğe sahiptir. Hepsi bir üründe bulunan eşsiz içeriklerden dolayı uzun ömürlü enzimi harekete geçirmeye yardımcı olan patentli bir aktif kompleks (Scutellaria, Saxifraga Stolonifera, Ferulic Acid) içeren mikrokapsüller ekler - Hücresel DNA'yı serbest radikal saldırılarına karşı korur ve saf hyaluronik asit çözeltisi (% 10) - anında ve kalıcı olarak kırışıklıkları nemlendirir ve yoğunlaştırır. Nadir siyah çiçeklerden elde edilen ekstreler (siyah orkide, siyah gül - Bakara, haşhaş) - dikkat çekici bir çiçek cildi serbest radikallerin zararlı etkilerine karşı yoğun bir şekilde besler, yeniler ve korur. Lierac ürünlerini https://www.recete.com/lierac/ adresinden inceleyebilir, sipariş verebilir, kapıda ödeme gerçekleştirebilirsiniz.

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber