Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 02 Eylül 2014 - 20:23 Yorum: 0

Lige iyi başladık

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Uğur: "Futbolcuların sahada birbirleriyle yardımlaşmaları bizi mutlu etti"

Lige iyi başladık

MALATYA  - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Malatyaspor'da, teknik direktör Mustafa Uğur, "Futbolcuların sahada birbirleriyle yardımlaşmaları bizi mutlu etti" dedi. 

Ligin 2. haftasında deplasmanda TKİ Tavşanlı Linyitspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tesisleri'ndeki antrenmanla sürdüren ekipte, teknik direktör Uğur, idman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Uğur, ligin ilk maçında Ofspor karşısında galip geldikleri için mutlu olduklarını belirterek "Bu maç, ligin ilk maçı olduğu için çok önemliydi. Lige iyi başladık. Sporcuların saha içerisinde verdiği mücadele bana göre skordan daha da önemliydi. Futbolcuların sahada birbirleriyle yardımlaşmaları bizi mutlu etti. Bunun üzerine maçtan galibiyetle ayrılmak, başka bir güzellik oldu" diye konuştu.

3-4 hafta sonra daha da iyi olacaklarını düşündüğünü kaydeden Uğur, şöyle devam etti:

"Bunu bir bahane olarak değil açık yüreklilikle söylüyorum. Bu süreci istediğimiz seviyede geçirebilirsek inanıyorum ki sahada daha güzel şeyler ortaya koyacağız. Futbolcularıma güveniyorum. Ligin ilk haftasını galibiyetle kapatmak güzel ancak önemli olan, bunun devamını getirebilmek." 

-"Emre burayı gönülden arzu etti"-

Emre Toraman transferini de değerlendiren Uğur, "Geldiğimizden beri Emre Toraman'ın burada oynamak istediğini biliyoruz. Önemli olan oyuncunun burayı istemesi, eğer burayı isterse katkısı diğer arkadaşlarından daha fazla olur. Emre, burayı gönülden arzu etti, hiçbir şey düşünmeksizin burada olmak istedi. Bizim içimizde olmak istedi. Biz de son dakikada ona kapımızı açtık" dedi.  

Uğur, takım üzerinde bir oyun sistemi oluşturmaya çalıştıklarını, önemli olanın, iç sahadaki futbolu dış sahaya da yansıtmak olduğunu sözlerine ekledi.  

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber