Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:02 Diyarbakırspor-Bursaspor maçının günü değişti17:01 Moleküler Biyoloji ve Genetik öğrenci kongresinin ilki ETÜ’de gerçekleştiri...17:01 Denizli OSB’de ‘Örme teknolojisi ve kumaş hataları’ konusu ele alındı17:00 Büyükçekmece’de yağmurda kayan İETT otobüsü bariyerlere çarptı16:59 Kesikbaş’tan Vali Aksoy ve Başkan Ataç’a ziyaret16:58 Bakan Uraloğlu: “Turistik Diyarbakır Ekspresi, kültürel değerler ile doğa h...16:57 Esenler’de amatör radyocular mikrofon başına geçti16:53 Torunu tarafından öldürülen anneanne son yolculuğuna uğurlandı16:51 HKÜ’de ’Adölesan İdiopatik Skolyoz’ kongresi16:51 Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi 2024 yılını ‘Kalite Yılı’ ilan etti16:48 77 kişinin hayatını kaybettiği Serin-2 Apartmanı’nın sanıkları hakim karşıs...16:46 TBMM Genel Sekreteri Uzun: “Bilimde, sanatta, sporda başarı elde etmiş çocu...16:42 12 yaşındaki ressamdan şehit babası anısına resim sergisi16:42 Pamukkale Belediyesi tabelasına Türkiye Cumhuriyeti ibaresi eklendi16:41 Tahran’da yüzlerce kişi İsrail saldırısını protesto etti16:40 Balıkesir’de tefecilik iddiasına operasyon16:40 Başkan Hakan Şehirli’nin misafirleri Erasmus öğrencileri oldu16:40 Trabzonspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamladı16:37 Dışişleri Bakanı Fidan, AB Komiseri Oliver Varhelyi ile telefonda görüştü16:36 Siirt’te silahlı yağma ve hırsızlık suçundan aranan zanlı yakalandı
Türkiye 24 Temmuz 2019 - 12:13 Yorum: 0

Lilonlu’ya yeni pazar yeri

Erdemli Belediyesi tarafından Limonlu Mahallesi'nde inşa edilen kapalı pazar yeri hizmete açıldı.

Lilonlu’ya yeni pazar yeri

Erdemli Belediyesi tarafından Limonlu Mahallesi'nde inşa edilen kapalı pazar yeri hizmete açıldı.

İlçede üretilen doğal ürünlerin vatandaşlarla buluşabilmesi için modern pazar yerleri inşasına başlayan Erdemli Belediyesi, bugüne kadar Kızkalesi, Kocahasanlı, Arpaçbahşiş, Kargıpınarı, Tömük, Çeşmeli ve ilçe merkezi olmak üzere birçok noktaya yaptığı pazarlara, Limonlu ile bir yenisini daha ekledi. Eşit şekilde kura çekimi ile yerleri belirlenen pazarcı esnafı da ekipleri çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Gerçekleştirilen her projenin, yapılan her çalışmanın vatandaşların yaşam kalitesini yüksek tutmak, ülke ekonomisine destek olmak, üreticiye ekonomide yer vermek adına yapıldığına dikkat çeken Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli'de doğan, doyan, yaşayan her insanın düşüncelerine önem verdiklerini söyledi. İlerleyen süreçte bu çalışmaların devam edeceğini belirten Tollu, "Yegane gayemiz vatandaşlarımızın kaliteli biçimde yaşamasıdır. Bu kapsamda hem üreten hem tüketen ilçe sakinlerimize sağlık koşullarında hizmet veren pazar yerlerimizi inşa ettik. Bugün de Limonlu Pazar Yerimiz hizmete başladı. Tüm mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim" dedi.

Lilonlu’ya yeni pazar yeri

Lilonlu’ya yeni pazar yeri

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber