Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 29 Temmuz 2014 - 15:33 Yorum: 0

Limni Gölü'ne ziyaretçi akını

Gümüşhane'nin 1700 rakımlı Zigana Dağı'ndaki Limni Gölü, bayram tatiliyle adeta ziyaretçi akınına uğradı

Limni Gölü'ne ziyaretçi akını

GÜMÜŞHANE (AA) - Torul ilçesinin 1700 rakımlı Zigana Dağı'ndaki Limni Gölü, Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla vatandaşların akınına uğradı.

Zigana köyünün Saronay Yaylası'nda bulunan Limni Gölü, eşsiz güzellikleriyle ülkenin dört bir tarafından Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla gelen ziyaretçilerin ilgi odağı oluyor.

Trabzon'dan arkadaşlarıyla Limni Gölü'nü ziyaret eden Mehtap Kuzu, "Limni Gölü'ne ilk kez geliyorum. Çok güzel. Havası çok güzel, insana huzur veriyor" dedi.

Mustafa İmirzaoğlu ise Limni Gölü'ne ikinci kez geldiğini belirterek, "Limni Gölü adeta bir doğa harikası. Çam ağaçları ortasında bir göl. Havası temiz, çevre temiz. Tatil yapmak, dinlenmek isteyenler için çok güzel bir ortam ve görülmesi gereken bir doğal güzellik" diye konuştu.

Merve Kuzu da Trabzon'dan geldiğini kaydederek, "İlk kez geliyorum. Adeta yayla havası var. Bundan sonra sık sık geleceğim. Arkadaşlarıma Limni Gölü’nün güzelliğini anlatacağım" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber