Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 05 Eylül 2018 - 12:33 Yorum: 0

Lisansların çıkmadığı Karabükspor’da Teknik Direktör Yılmaz istifa etti

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Kardemir Karabükspor'da Teknik Direktör Fikret Yılmaz görevinden istifa etti.

Lisansların çıkmadığı Karabükspor’da Teknik Direktör Yılmaz istifa etti

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Kardemir Karabükspor'da Teknik Direktör Fikret Yılmaz görevinden istifa etti.

Mali açıdan zor günler geçiren Kardemir Karabükspor'da transfer edilen oyuncuların lisanslarının çıkmaması nedeniyle Teknik Direktör Fikret Yılmaz, Çamlık Antrenman Sahası'nda düzenlediği basın toplantısında istifa ettiğini açıkladı. Yılmaz'ın istifa öncesinde futbolcularla vedalaştığı öğrenildi.

Yılmaz, antrenman sahasında yaptığı açıklamada istifa etmeyi kendi açısından çok düşündüğünü ve yarı yolda bırakmak gibi bir niyetinin olmadığını belirterek, "Ama son lisanslar açılmadıktan sonra gördüğüm tablo hiç umut vermedi. Bundan dolayı bundan sonraki müsabakalarda, başka bir arkadaşın, kim olduğu beni ilgilendirmiyor tabi ki, görev almasının çok uygun olduğunu düşünüyorum. Tabi ki sizler böyle konuşunca bir kan değişikliği olacak, böyle bir şey değil. Benim açımdan devam edersem bana zarar vereceğini düşündüğüm için, genç oyuncularımın bu yükü kaldırabileceğini zannetmiyorum. Bundan dolayı istifa etmeye karar verdim" dedi.

"Keşke lisanslarımız açılsaydı"

Kardemir Karabükspor'da kendisine gösterilen saygıya ve sevgiye teşekkür eden Yılmaz, "Gerçekten burada çok güzel anlar yaşadım ve beni sevdiler ama buraya kadarmış. Sedat Namal başkanımız inşallah devam eder, çok değerli bir insan. Karabükspor'a inşallah onun nezdinde sahip çıkarlar. Bundan sonra Karabükspor çok kötü yerlere gitmez. En azından bulunduğu konumda kalır. Son sözlerim şudur; geldim, olmadı. Önümüzü göremedik, herhangi bir ışık göremedim. Bundan dolayı ayrılmaya karar verdim. Herkese teşekkür ediyorum. Keşke lisanslarımız açılsaydı da farklı şeyler konuşuyor olsaydık. Nasip değilmiş, hoşçakalın diyorum" ifadelerini kullandı.

Açıklamanın ardından bir süre gazetecilerle sohbet eden Yılmaz, daha sonra tesislerden ayrıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber