Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 29 Mart 2019 - 11:18 Yorum: 0

Lise öğrencileri meslek seçimi konusunda bilgilendirildi

Gaziantep Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, üniversite sınavı öncesi meslek seçimi konusunda bilgilenmek amacıyla SANKO Üniversitesi'ni...

Lise öğrencileri meslek seçimi konusunda bilgilendirildi

Gaziantep Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, üniversite sınavı öncesi meslek seçimi konusunda bilgilenmek amacıyla SANKO Üniversitesi'ni ziyaret etti.

Rehber öğretmenleri Merve Ermiş ve Ayşegül Atay eşliğinde SANKO Üniversitesi'ne gelen öğrencilere, üniversite birimleri gezdirildi, teknolojik olanaklar tanıtıldı. Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Demet Arı Yılmaz, uygulama dersine konuk olan öğrencilere, tüm hayatlarını etkileyecek meslek seçiminde isteyerek ve severek yapacakları mesleği tercih etmelerini önerdi, simülasyonlar konusunu anlattı. Tıp Fakültesi 4'üncü sınıfın uygulama dersine de katılan öğrenciler, ayrıca Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünden Öğr. Gör. İpek Katırcı Kırmacı ile Beslenme ve Diyetetik Bölümünden Arş. Gör. Saadet Özen tarafından bilgilendirildi. Sosyal Kurumsal Hizmetler Müdür Vekili Begüm Tekin ise SANKO Üniversitesi'nin bursları, öğrenci kulüpleri ve faaliyetleri ile paylaşımda bulundu, öğrencilere tanıtım dosyası takdim etti.

SANKO Üniversitesi

2013 yılında kurulan SANKO Üniversitesi'nde Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde lisans düzeyinde, Moleküler Tıp, Hemşirelik, Biyolojik ve Biyomedikal Bilimler ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanlarında yüksek lisans ve Biyoistatistik alanında Doktora eğitimleri veriliyor.

Lise öğrencileri meslek seçimi konusunda bilgilendirildi

Lise öğrencileri meslek seçimi konusunda bilgilendirildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber