Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Aralık 2014 - 16:13 Yorum: 0

Lise öğrencilerine "meslek seçme" semineri

BİNGÖL (AA) - Karşıyaka Anadolu Lisesi'nde okuyan lise son sınıf öğrencilerine meslek seçimi konusunda seminer verildiOkulun rehber öğretmeni Ceyhan Gürsu Alınca tarafından verilen seminerde,...

Lise öğrencilerine 'meslek seçme' semineri

BİNGÖL (AA) - Karşıyaka Anadolu Lisesi'nde okuyan lise son sınıf öğrencilerine meslek seçimi konusunda seminer verildi

Okulun rehber öğretmeni Ceyhan Gürsu Alınca tarafından verilen seminerde, sayısal ve eşit ağırlık branşı öğrencilerinin seçebileceği meslekler tanıtıldı.

Sayısal ve eşit ağırlık olmak üzere 2 bölüm halinde planlanan seminerde konuşan Alınca, öğrencilerin sınav öncesi tercih edecekleri bölümleri daha yakından tanımaları, mesleklerin avantaj ve dezavantaj yönlerini birinci elden duymalarının önemine işaret etti.

Alınca, amaçlarının meslek seçimi konusunda öğrencilere rehberlik etmek olduğunu belirterek, "Meslek seçimi sadece istemekle olmuyor. Bunun için çok çalışmak gerekiyor" dedi.

Meslek tanıtımının ardından Alınca, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber