Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 13 Kasım 2019 - 16:23 Yorum: 0

Lise öğrencilerine sınavlara hazırlık kitapları dağıtılacak

Türk Kızılay Kilis Şubesi tarafından lise öğrencilerine dağıtılmak üzere okul derslerine destek ve sınavlara hazırlık kitapları Milli Eğitim Müdürlüğüne...

Lise öğrencilerine sınavlara hazırlık kitapları dağıtılacak

Türk Kızılay Kilis Şubesi tarafından lise öğrencilerine dağıtılmak üzere okul derslerine destek ve sınavlara hazırlık kitapları Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Türk Kızılay Kilis Şube Başkanı Adnan Erdoğan, Eğitim öğretimlerine katkıda bulunmak amacıyla lise dönemi okul derslerine destek ve sınavlara hazırlık kitaplarının teslim edildiğini ifade ederek, "Kitapları İl Milli Eğitim Müdürümüz Emin Akkurt'a teslim etik. İlçelerimiz ve il merkezimizdeki liselere dağıtılacak kitaplarımızın evlatlarımızın sınav başarısına katkısı olmasını umut eder bütün çocuklarımıza bu vesile ile başarılar dileriz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber