Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Mart 2015 - 13:38 Yorum: 0

Liselerarası Tiyatro Şenliği hazırlıkları başladı

ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu 22. Liselerarası Ulusal Tiyatro Şenliği, bu yıl 11-31 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek. Şenliğe katılmak isteyen okullar, 14 Nisan'a...

Liselerarası Tiyatro Şenliği hazırlıkları başladı

ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu 22. Liselerarası Ulusal Tiyatro Şenliği, bu yıl 11-31 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek. Şenliğe katılmak isteyen okullar, 14 Nisan'a kadar ABT'ye başvurabilecek.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Tiyatro Şube Müdürlüğü tarafından 1993 yılında 6 lisenin katılımıyla başlatılan ve 2005 yılından itibaren ulusal boyuta taşınan "Liselerarası Ulusal Tiyatro Şenliği" bu yıl 22'nci kez düzenleniyor.

Şenlik bu yıl 11-31 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. Son başvuru tarihi 14 Nisan 2015 Salı günü olarak belirlenen şenliğe katılacak okullar, Tiyatro Şube Müdürlüğünce oluşturulan değerlendirme komitesi tarafından seçilecek.

Şenlikte tüm gösterimler ücretsiz ve halka açık olarak yapılacak. Şenliğe katılacak okullar oyunlarını Yeni Mahalle Kültür Merkezi'nde sahneleyecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber