Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 04 Nisan 2020 - 14:23 Yorum: 0

Liseli öğrencilerden maske üretimi

Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde bütün Türkiye'de olduğu gibi Bursa'da da Meslekî ve Teknik Anadolu Liselerinin üretim kapasitesi harekete geçirilerek,...

Liseli öğrencilerden maske üretimi

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde lise öğrencileri maske imâl ediyor.

Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde bütün Türkiye'de olduğu gibi Bursa'da da Meslekî ve Teknik Anadolu Liselerinin üretim kapasitesi harekete geçirilerek, temizlik ve dezenfeksiyon ürünlerinin yanı sıra maske ve yüz koruyucu siper için de seri üretime başlandı. Mustafakemalpaşa Nilüfer Hatun Mesleki Teknik Lisesi maske üretimi yapıyor. İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Efe ve Şube Müdürü Hakan Yastıkçıoğlu, üretim yapan öğrencileri ziyaret ederek, "İçinden geçtiğimiz bu zorlu günlerde korona salgınını önlemeye destek veriyorsunuz. Hepinizi tebrik ediyorum" dedi.

Liseli öğrencilerden maske üretimi

Liseli öğrencilerden maske üretimi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber