Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mayıs 2016 - 17:53 Yorum: 0

Liseli Tiyatrocuların Oyunu Ayakta Alkışlandı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Celal Toraman Anadolu Lisesi öğrencilerinin sahnelediği Lüküs Hayat adlı oyun ayakta alkışlandı.

Liseli Tiyatrocuların Oyunu Ayakta Alkışlandı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Celal Toraman Anadolu Lisesi öğrencilerinin sahnelediği Lüküs Hayat adlı oyun ayakta alkışlandı. Cemal Reşit Rey tarafından bestelenmiş olan operete, öğretmenleri Nadir Candemir öncülüğünde hazırlanan öğrenciler, profesyonelleri aratmazken büyük takdir topladı.

Reha Yurdakul Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu Belediye Başkanı Necdet Uysal'ın da içinde olduğu yaklaşık 400 kişi izledi. 3 perdelik operette yaklaşık 25 öğrenci görev aldı. 6 aylık bir çalışmanın ürünü olan oyun, izleyenleri gülmekten kırıp geçirirken, büyük alkış aldı. Oyunlarının devam edeceğini anlatan, oyunun yönetmeni Öğretmen Nadir Candemir, 15 yıldan beri tiyatro yaptıklarını anlattı. Liseli gençleri büyük bir ilgiyle izleyen Ak Partili Belediye Başkanı Necdet Uysal, oyunun yönetmeni Nadir Candemir'e çiçek verdi ve tüm oyuncuları teker teker kutladı. Celal Toraman Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Arslan'da kendilerine sponsor olan Burhaniye İş Adamları Derneği Başkanı Selahattin Aksu'ya bir plaket takdim etti. Çok eğlendiklerini anlatan Belediye Başkanı Necdet Uysal," Bu akşam gençler bize çok güzel zaman geçirttiler. Çok emek verdikleri oyunu sergilediler. Çok mutlu ettiler. Tiyatroya gerçekten hasretiz. Gençler buna çok güzel örnek oldular. Bizde seyredenler olarak çok mutlu olduk. İnşallah, bunun Burhaniye'mizde çığır açmasını diliyoruz. Tiyatronun bu gençler arasında yayılmasını ve daha kabul görmesini istiyorum" dedi. Oyunda görev alan Furkan Arıoğul'da "Biz okul tiyatrosu olabiliriz ama okul tiyatrosundan daha fazla başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. Ben 3 yıldır tiyatro ile uğraşıyorum. Beni hocam çağırdı. Tiyatronun insana çok şey kazandırdığını düşünüyorum. İlerde tiyatroyu düşünebilirim. Niye olmasın. Tekliflere açığım" dedi. Ceren Yanar ise," İlk sahnemdi. Celal Toraman ailesine Nadir hocama ve destek olan herkese teşekkür ederim. İnşallah, daha birçok oyun oynarız. Çok mutluyum. Çok teşekkür ederim" dedi. Deniz Reyhan Koca'da," Bu gece çok eğlenceliydik. Nadir hocama ve ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Umarım, daha iyilerini yapabiliriz" dedi. 15 yıldan bu yana tiyatro yaptıklarını anlatan Öğretmen Nadir Candemir'de,"15 yıldır bu işle uğraşıyoruz. Tiyatroyu çocuklarla beraber götürmeye çalışıyoruz. Bütün sıkıntılara rağmen bu eser ortaya çıktı. Öğrencilerimiz çok iyi. Önümüzdeki senelerde daha çok öğrenci yetiştireceğiz Şu anda çok önemli yerlere gelmiş, televizyonlara çıkan 3-4 tane öğrencim var. Ben bu konuda çok seviniyorum. Öğrencilerimi çok seviyorum" dedi. Liseli gençlerin oyununu Belediye Başkanı Necdet Uysal'ın yanı sıra Burhaniye Meslek Yüksek Okulu Müdürü Erdoğan Avder, Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç. İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır ve Burhaniye İş Adamları Derneği Başkanı Selahattin Aksu ve yaklaşık 400 vatandaş izledi.

Liseli Tiyatrocuların Oyunu Ayakta Alkışlandı

Liseli Tiyatrocuların Oyunu Ayakta Alkışlandı

Liseli Tiyatrocuların Oyunu Ayakta Alkışlandı

Liseli Tiyatrocuların Oyunu Ayakta Alkışlandı

Liseli Tiyatrocuların Oyunu Ayakta Alkışlandı

Liseli Tiyatrocuların Oyunu Ayakta Alkışlandı

Liseli Tiyatrocuların Oyunu Ayakta Alkışlandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber