Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Haziran 2016 - 15:53 Yorum: 0

Liselilerden Örnek Proje

Erzurum'da özel bir lisede eğitim gören öğrenciler, başlattıkları proje kapsamında, köy okullarını ziyaret ederek boyasını yapıyor, çocuklara giyim...

Liselilerden Örnek Proje

Erzurum'da özel bir lisede eğitim gören öğrenciler, başlattıkları proje kapsamında, köy okullarını ziyaret ederek boyasını yapıyor, çocuklara giyim ve kırtasiye yardımında bulunuyor.

Erzurum Bilkent Lisesi öğrencileri, "Bizim Okulumuz" Projesi kapsamında köylerdeki okulları daha iyi şartlara kavuşturmak için çalışma yapıyor. Bu doğrultuda her hafta bir köye giden öğrenciler, çocuklara da yardımda bulunuyor. Çalışma kapsamında köylerde çocuklarla buluşan lise öğrencileri, buradaki ilkokulun boyasını yaptı. Okulun duvarına çizgi film kahramanlarını resimlerini çizen gençler, öğrencilere de kırtasiye ve giyim yardımında bulundu. Proje sorumlusu felsefe öğretmeni Südar Dudu, proje sayesinde köydeki çocuklarla öğrencilerinin kaynaşmasını sağladıklarını söyledi. Dudu, dezavantajlı durumdaki okulların ve öğrencilerin şartlarını düzeltmek için çalıştıklarını belirterek, "Köydeki öğrencilerimizin de ihtiyacını karşılamak için faaliyet yürütüyoruz. Köy okullarını daha iyi hale getirmek için çalışıyoruz" dedi.

Öğrencilerinin de bu projeyi sahiplendiğini anlatan Dudu, "Şu anda 30'a yakın bir ekibiz. Bu okulun iç ve dış boyasını yaptık, kitap, kırtasiye ve giyim yardımı yaparak şartlarını düzeltmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Liselilerden Örnek Proje

Liselilerden Örnek Proje

Liselilerden Örnek Proje

Liselilerden Örnek Proje

Liselilerden Örnek Proje

Liselilerden Örnek Proje

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber